STAROSTLIVOSŤ o MACHOVÝ VÝROBOK 

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám, že ste si zakúpili náš bezúdržbový machový výrobok. Našim cieľom je vaša maximálna spokojnosť. Preto, aby Vám stabilizovaný mach, rastliny a Biophilic rastlinné terária vydržali mnoho rokov si vás dovoľujeme upozorniť na niekoľko faktov:

Stabilizovaný mach, rastliny a dreviny sú 100% prírodný materiál, upravený špeciálnym stabilizačným procesom. Pri procese stabilizácie sa uchovávajú prirodzené vlastnosti - mäkkosť, prirodzený vzhľad a u kvetov a rastlin aj ich vôňa. Niektoré sú dofarbené potravinárskymi farbivami. Keďže sa jedná o prírodný materiál, farby a veľkosti sa môžu líšiť. Môže sa stať, že pri obdržaní, inštalovaní dekorácie, machového obrazu či machovej steny zo stabilizovaného machu a rastlin budete cítiť pach - ten je výsledkom stabilizačného procesu, je úplne zdraviu neškodný a po  4-6 týždňoch vyprchá.

Machy, rastliny, kvety a dreviny sa pestujú ekologicky s prihliadnutím na ekosystém. Lepidlo používame antialergické, ekologické, bez zápachu, priateľské k človeku, zvieratám a prírode.

Pre zachovanie farby a jedinečných vlastnosti je potrebné dodržiavať nasledovné pravidlá:

Nepolievať, ani nerosiť!!!

Neumiestňovať v príliš vlhkom prostredí nad 80% vlhkosti, alebo príliš suchom prostredí pod 40% vlhkosti. Ideálne prostredie je 45- 75% vlhkosti. U rastlín 50-75% vlhkosti.  Ak chcete umiestniť machové výrobky do kúpeľne, alebo wellness je na mieste odvetrávanie.

Neumiestňovať v blízkosti výhrevných telies, v blízkosti klimatizácie, ani na priamom slnečnom svetle, nevystavovať priamym slnečným lúčom, alebo v blízkosti žiaroviek, krbu, výhrevných telies a iných zdrojov vysokých teplôt. Môžu byť podsvietené alebo osvetlené studeným bodovým svietidlom.

Vydržia cca 10 rokov. Rastliny, dreviny a kvety vydržia od 2-3-5-7 rokov, záleží na vašej vlhkosti v interiéri a od výberu rastlín. Počas, aj po 10 rokov je možná rekonštrukcia, alebo zmena dizajnu machovej steny, dekorácie, alebo machového obrazu. Rekonštrukcia, či zmena dizajnu je spoplatnená podľa aktuálnych cien a výberu machu, rastlín, kvetin a drevín.

Prosím, zabráňte manuálnemu poškodeniu! Každý dotyk a chytanie machových výrobkov zanecháva nezvratné poškodenie! V prípade poškodenia je možná oprava za aktuálne ceny.

Prachu a nečistôt sa zbavíte iba ofúkaním fénom studeným prúdom vzduchu.

S úctou Daniela Zimmerová  a PERIDA tím

Kontakt: +421 903 614 589                             . výroba machových obrazov, 

  Email:  perida@perida.sk                               stien a dekorácií                             

  Web:    www.perida.sk                                   . predaj machu a lepidla 

POTEŠÍ  NÁS,   AK  NÁM  NAPÍŠETE  RECENZIU!  BUDEME  RADI  AJ ZA ZDIEĽANIE VAŠICH  FOTO!

 

pre vás vaša PERIDA