Biophilic dizajnérske projekty. 

Okno plné rastlín na výber aj v Showroome

Obľúbená, kúzelná a jedinečná dekorácia zo stabilizovaného machu, rastlín, drevín, paliem, listov a kvetov. Toto naše jedinečné dielo dotvára luxusný charakter vášho interiéru. Sú veľmi obľúbené, neprekonateľné a mnoho krát boli povýšené na absolútne zaujímavé a inovatívne. Ak chcete vniesť do svojho interiéru luxus obráťte sa na nás. Vytvoríme vám na zákazku čarovný a brutálne atraktívny interiér. Poradíme pri výbere a navrhneme vám na mieru. Vždy vychádzame v ústrety našim klientom. Sme tu jednoducho pre vás a pre váš interier. Máme obrovské skúsenosti s výrobou zo stabilizovaného machu a stabilizovaných rastlín. Máme nekonečné rôznorodé kompozície a bohatý sortiment stabilizovaných rastlín. 
Jednoducho nám zavolajte 0903 614 589, alebo napíšte mail perida@perida.sk

Naše oku lahodiace machové obrazy, steny a dekorácie sú vyrábané z kvalitného machu a extra kvalitných stabilizovaných rastlín, drevín, paliem, listov a kvetín. 
Vytvárame mega projekty pre vaše interiéry a máme nevyčerpateľný zdroj fantázie a kreativity. Naše stabilizované machové výrobky sú absolútne bezúdržbové a vydržia mnoho rokov. 

Chceme byť bližšie k vám. 
Chceme tu byť pre vás. 
Chceme vám pomôcť. 
Chceme vás inšpirovať. 
Chceme podporiť krajšie prostredie.

A na záver len toľko: odporúčame naše machové výrobky do interiéru a v prípade dlhšej neprítomnosti bez obáv prežijú, lebo... sú absolútne bezúdržbové, nepotrebujú vodu, svetlo ani slnko. 

Prajme si krásne a zdravé prostredie, v ktorom pracujeme a žijeme!

z lásky k vám

vaša PERIDA