Machové dekorácie: 
Prírodná krása pre váš domov. 
 
Tieto prírodné a zelené prvky prinášajú do vášho domova čerstvý a živý pocit, zároveň zdôrazňujúc krásu prírody. Bez ohľadu na váš štýl interiéru, machové dekorácie môžu pridať originálny nádych a príjemnú atmosféru.
 
1. Machové, stromy, bonsaje a obrázky:
Machové dekorácie sú výnimočnými kúskami umenia, ktoré môžu byť zavesené na stenu alebo stojace na polici či komore. Dodávajú do miestnosti prirodzený a prírodný prvok. Majú upokojujúci účinok a sú ideálnym spôsobom, ako priniesť prírodu do vnútra vášho domova.
 
2. Machové stolové aranžmány:
Tvoríme originálne a prírodné stolové machové aranžmány z kamienkov, rastlin, drevín, kvetin a drevených prvkov. Takéto aranžmány vytvárajú zaujímavý kontrast a pridávajú do vášho interieru charakter.
 
3. Machové zelené ostrovy:
Zelené ostrovy s machom, rastlinami, drevinami, skalami a Bonsajmi sú krásnym spôsobom, ako vám vieme vytvoriť malý kútik prírody v interiéri. Vytvoríme vám zmenšeny takpovediac ekosystém so zeleným machom, kamienkami, skalami a dekoratívnymi prvkami. Tieto zelené záhrady sú jednoduché bezúdržbové a pôsobia veľmi ukludňujúco.
 
4.Machové vianočné dekorácie:
Mach sa dá využiť aj na vytvorenie krásnych vianočných dekorácií. Používame ho ako výplň do vášho adventného venca alebo ho kombinujeme s inými vianočnými dekoráciami. Takéto originálne vianočné dekorácie prinesú do vašej domácnosti prírodný a jedinečný vianočný duch.
 
Machové dekorácie sú vynikajúcim spôsobom, ako pridať do vášho domova prírodný a ukludňujúci prvok. Tieto prírodné a ekologické prvky prinášajú do vašich interiérov krásu a originalitu. Prekrásne a nenáročné na údržbu, machové dekorácie sú ideálnym spôsobom, ako si pripomenúť krásy prírody priamo vo vašom dome. Osviežte svoj domov našimi zelenými a prírodnými kúskami!