Ako a kde umiestniť machové obrazy a steny vo vašom interiéri.

Sme spoločnosť, ktorá sa špecializuje na aranžmány, dekorácie a machové obrazy a steny. Dnes sa budeme venovať téme, ako a kde umiestniť machové obrazy a steny. 

Rozhodli ste sa pre machovú dekoráciu. Poradíme Vám to najdôležitejšie . Kus prírody do vášho interiéru je dobrá voľba. Aby ste mali radosť z vašej machovej dekorácie po dlhé roky je dôležité váš interiér vidieť a spoločne navrhnúť miesto pre inštaláciu. Následne na dané miesto navrhneme ako bude vyzerať vaš obraz. Vždy sa držíme vašich požiadaviek a predstav. Machové obrazy umiestňujeme mimo priameho slnečného svetla a mimo zdroja tepla. Ako podklad na inštaláciu používame zdrsnený materiál.  Pomôžeme Vám vybrať rám, aby korešpondoval s vašim interiérom.  Machy lepime na podklad špeciálnym eko lepidlom bez zápachu a je priateľské k životnému prostrediu, človeku a zvieratám. 

Machové obrazy a steny sa hodia do každého interiéru, tak do domácnosti ako aj do komerčných priestorov. Machové obrazy a steny Vám spríjemnia pracovné prostredie aj domov a pôsobia na vás relaxačne. 

Oslovte nás a my Vám v krátkom horizonte urobíme radosť.

 

Váš PERIDA tím

 

Prajme si krásne a zdravé prostredie, v ktorom pracujeme a žijeme