U nás nájdete aj netradične machové obrazy, steny a dekorácie. Predovšetkým vám chceme priblížiť najnovší machový obraz z rôznych druhov machu, rastlin, drevín a skál.

A práve použité skaly sú z našej výroby. Vyrobili sme ich z kreatívneho cementu, aby sme imitovali vrchy skál a machový obraz dostal názov ZÁPAD SLNKA. Keď bol obraz dokončený, prvá reakcia mojej dcéry bola: ,,Veď to sú Súľovské skaly!" Ale názov machového obrazu som ponechala a ponechám to aj na vás a vašej fantázií. Obraz je jediný a jedinečný, lebo ako už viete z našich blogov úplné kópie machových obrazov nie sú možné. Každý machový obraz je vyrobený z prírodných materiálov a farba, kompozícia a odlišnosti tvarov sú prirodzené.

Budeme radi, keď oceníte našu prácu. Obraz je na predaj a je ihneď k dispizícií na www.perida.sk v sekcii cenník produktov alebo v e-shope. V prípade, že vás osloví väčší rozmer machového obrazu tohto typu, sme vám k dispizícií a vyrobíme vám machový obraz, stenu či dekoráciu podľa vášej vytúženej predstavy.

Z lásky k vám a k prírode 

vaša PERIDA